image22Когато един специалист кандидатства по обявена свободна позиция, той активно търси нова работа. Ние съзнаваме, че този процес е изключително важен за Вас и че искате да постигнете максимално добри резултати за себе си. Ние предоставяме професионални консултации на кандидатите за работа, свързани с кариерно ориентиране и със самия процес на кандидатстване. Ние подготвяме кандидатите професионално за интервюта като този подход гарантира успешното Ви представяне.

Нашите Консултанти ще Ви помогнат да изработите рофесионални Автобиографии и Мотивационни писма, които да Ви откроят от “тълпата” кандидати, не само в България, но и в чужбина (съобразяваме се със стандартите на съответната държава или регион, където искате да кандидатствате); работим бързо и абсолютно конфиденциално.

Ние Ви консултираме и се грижим за Вашите интереси по време на преговорите за условията на работа, помагаме Ви да прецените точно колко "струвате". Стремим да предоставяме на нашите Клиенти максимално подробна и достоверна информация за бъдещите им Работодатели и за конкретната компания, както и да отговорим на всички техни въпроси, възникнали в процеса на съвместната ни работа.